ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντίδραση για το… αόρατο πάρκινγκ του Άρη! Δημητριάδης: “Ζητούνται απαντήσεις”

Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του PRESSARIS σχετικά με μια περίεργη υπόθεση που αφορά χώρους για πάρκινγκ για τις ανάγκες του Άρη. Χώροι που δόθηκαν στον Άρη, όχι μόνο δεν αξιοποιούνται από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, αλλά σήμερα χρησιμοποιούνται ως… πάρκο!

Πρόκειται για μια υπόθεση του 2002, όταν το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε μεταξύ άλλων, να προχωρήσει στην πίστωση 586.941 ευρώ για: “την διαμόρφωση χώρου στάθμευσης οχημάτων Παπαναστασίου-Βούλγαρη (έμπροσθεν σχολείου) για την εξυπηρέτηση γηπέδου Άρη” ενόψει των επικείμενων Ολυμπιακών αγώνων.

Τα χρόνια πέρασαν, οι χώροι γύρω από το γήπεδο του Άρη ασφυκτιούν και ήδη ανακινήθηκε θέμα σχετικά με εκείνα τα σημεία που θα πρέπει να αξιοποιηθούν για πάρκινγκ, ειδικά τις ημέρες των αγώνων του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Πόσο μάλλον τώρα που ο Άρης έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και οι προβλέψεις για πάρκινγκ είναι επιβεβλημένες.

Σήμερα πάντως στην περιοχή 17 χρόνια μετά, δεν υπάρχει χώρος πάρκινγκ για τον Άρη και εγείρονται πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι έγινε στην πορεία.

Το θέμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μεταξύ άλλων προκάλεσε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Σωκράτη Δημητριάδη, ο οποίος ζήτησε και πήρε στα χέρια του όλο τον σχετικό φάκελο της υπόθεσης. Όπως είπε στο PRESSARIS: “Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να ψάξουμε όλες τις πτυχές του. Όντως υπάρχει αυτή η απόφαση με αφορμή τα έργα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και αφορά την πρόβλεψη για ένα μεγάλο χώρο που παραχωρείται από τον Δήμο για τις ανάγκες του Άρη. Θα αναζητήσουμε απαντήσεις σχετικά και με το τι έγινε, γιατί δεν είναι χώρος πάρκινγκ, όπως και το τι έγινε με την πίστωση των χρημάτων. Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο”.

 

To Top