ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγριο ξύλο σε αγώνα της ΕΠΣΜ! Στο νοσοκομείο δύο ποδοσφαιριστές

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο της Αυγής σε αγώνα της ΕΠΣΜ, αμαυρώνοντας για άλλη μια φορά την εικόνα του ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr: «Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, ο Ιάσων Αυγής φιλοξενούσε τον Μακεδονικό Λητής, ένα παιχνίδι το οποίο από την αρχή είχε νεύρα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κυρίως όμως εντός από ποδοσφαιριστές που προηγούμενες χρονιές βρέθηκαν αντίπαλοι σε άλλες ομάδες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, έμελλε να γίνει το μεγάλο “μπαμ” , καθώς ενώ όλα έδειχναν πως το 3-1 είναι σκορ ασφαλείας για τους γηπεδούχους, λογάριαζαν χωρίς να πει την τελευταία του λέξη ο Μακεδονικός Λητής.

Όταν λοιπόν ένα σκορ από 3-1 μετά το 85ο λεπτό γίνεται 3-3, επιβεβαιώνεται πλέον πως όπως και σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, έτσι και σε ερασιτεχνικό αγώνα θα χρειάζονται τέσσερις διμοιρίες ματ, για να κρατήσουν ορισμένοι ανεγκέφαλοι τα νεύρα τους. Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Μπάτζιο, φίλαθλοι άγνωστων στοιχείων τον όρμηξαν και τον χτύπησαν. Φυσικά και ο ίδιος δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον κίνδυνο.

Κάπου εκεί άρχισε ο χορός του Ζαλόγγου… με ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και φιλάθλους να γίνονται μαλλιά κουβάρια και να γράφουν όλοι μαζί μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι αυτή την στιγμή είναι δυο ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, οι κ. Γκιόρης και Δασίλας (ο πρώτος αρκετά σοβαρά) να βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την παρουσία ανθρώπων και της Λητής και της Αυγής να αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του πρώτου. Για νεότερο ρεπορτάζ θα επανέλθουμε σύντομα».

To Top