ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρέμος θυμήθηκε τον «μεγάλο» Αρη της Αυτοκρατορίας! (video)

Τα αισθήματα του Αντώνη Ρέμου για τον Ηρακλή είναι γνωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά του Αρη στον αθλητισμό και στο μπάσκετ.

Ο Αρης την δεκαετία του ’80 και στις αρχές των 90’s κυριάρχησε στο μπάσκετ και ήταν καθοριστικός ώστε ο χτύπος της πορτοκαλή θεάς να ακουστεί στην καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα συνήθιζαν να γιορτάζουν τις επιτυχίες τους στο θρυλικό μαγαζί «Ακρόαμα» και τα ξημερώματα της Κυριακής ο χρόνος σαν να γύρισε πίσω.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε το «Και το βράδυ το βραδάκι» και στο «Διογένης», όπου εμφανίζεται, έγινε χαμός. Ο κόσμος θυμήθηκε την αρμάδα του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Νίκου Φιλίππου και τών αλλων και άρχισε να τραγουδά την γνωστή παραλλαγή, ενώ και ο Αντώνης Ρέμος τους ακολούθησε κι αυτός ύστερα από ένα σημείο. Και όλα αυτά έγιναν σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη, αν και αυτό δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, καθώς η ομάδα μπάσκετ του Αρη εκείνα τα χρόνια είχε  φιλάθλους παντού…

Θυμηθείτε πώς είχε γιορτάσει ο Αρης την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ στη Γάνδη:

Πηγή: sdna.gr

 

To Top