Άγριο «χέρι» Μποροβήλου στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης

Η ήττα με 3-2 από τον Ιωνικό μέσα στην Τρίπολη έφερε την έκρηξη του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μποροβήλου.

Ο Μποροβήλος μίλησε στους παίκτες και τους τα έχωσε για την εικόνα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το «arcadiasports.gr» τούς είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή δεν είναι εικόνα για τον Αστέρα. Μήπως κάποιοι θεωρούν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα; Μήπως κάποιοι πιστεύουν ότι βρίσκονται σε διακοπές; Συνέλθετε! Δε με απασχολεί η ήττα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή. Η εικόνα σας, ήταν απαράδεκτη. Χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση, χωρίς πάθος γι’ αυτό που κάνετε. Είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας; Γνωρίζετε σε ποια ομάδα παίζετε; Ο Αστέρας, όλα αυτά τα χρόνια, είτε κυνηγάει κάποιον στόχο, είτε όχι, αγωνίζεται για τη φανέλα του και για τον κόσμο που τον στηρίζει. Περιμένω αντίδραση και διαφορετική εικόνα από όλους, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, το τελευταίο λεπτό της χρονιάς».

Ιγκλέσιας: «Συγγνώμη, πρέπει να σεβόμαστε όσους μας στηρίζουν»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, είναι μια ηγετική φιγούρα για την ομάδα και ως αρχηγός πήρε το λόγο εκ μέρους των παικτών.

Ο Αργεντινός λοιπόν απάντησε: «Ζητάμε συγγνώμη για την εικόνα μας. Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο που σας στενοχώρησε. Απογοητεύσαμε και τον κόσμο, κάτι που κατανοούμε ότι δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει να σεβόμαστε όσους μας στηρίζουν, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, αλλά και τους εαυτούς μας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα παρουσιάσουμε πάλι τέτοια εικόνα».


To Top