Ακαδημία Μπάσκετ: Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Summer Elite Basketball Camp

Η αντίστροφη μέτρηση για το Summer Elite Basketball Camp, το οποίο διοργανώνει το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2022, έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο.

Οκτώ μέρες έμειναν για την αυλαία του καλοκαιρινού καμπ της Ακαδημίας Μπάσκετ , το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές, από κάθε σημείο της Ελλάδος και όχι μόνο.

Ο στόχος είναι να ζήσουν οι νεαροί αθλητές μια ξεχωριστή προπονητική εμπειρία, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στα καμπ . Με ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό επιτελείο (Αντώνης Ασημακόπουλος, Δημήτρης Μήτσικας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φοίβος Γυμνόπουλος) και πληθώρα καλεσμένων (παίκτες, προπονητές κτλ.), οι νεαροί έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις προοπτικές τους και παράλληλα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι σύγχρονες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM καλύπτει όλο το φάσμα των ερεθισμάτων και των δεξιοτήτων που έχει ανάγκη ένας σύγχρονος αθλητής, με σύγχρονα προπονητικά μέσα και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου («Nick Galis Hall», «Μάκης Νάτσης»).

Το camp χωρίζεται σε τρεις περιόδους. Η πρώτη θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου, η δεύτερη από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου και η τρίτη από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 6988 629944.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ακαδημία Μπάσκετ: Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Easter Development Camp

Ο Α.Σ. Άρης και το Aris Elite Basketball Program ενημερφώνουν ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για το Easter Development Camp.

Το πασχαλινό καμπ της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο «Μάκης Νάτσης», κάτω από τη θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζουμε ότι το Camp αφορά σε αθλητές 10-16 ετών και θα έχει ως αντικείμενο την εκμάθηση των εξής στοιχείων: Shooting, Conditioning & Strength Development και Ball Handling. Κατά τη διάρκεια του Camp, τους νεαρούς αθλητές θα επισκεφθούν παίκτες και προπονητές της Stoiximan Basket League, προκειμένου να τους μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στο μπάσκετ.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιτελείο του Aris Elite Basketball Program, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Μήτσικα, Αντώνη Ασημακόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Φοίβο Γυμνόπουλο, υπόσχεται τη σωστή εκμάθηση των βασικών του αθλήματος και παράλληλα το «χτίσιμο» της σωστής νοοτροπίας εντός κι εκτός παρκέ.

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή συμμετοχή των αθλητών, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.

Εγγραφές και πληροφορίες στο τηλ. 6988 629 944.

To Top