“Άδειασμα” Παναγόπουλου οι συμφωνίες με Καπετάνο, Αραβίδη

Η χθεσινή δράση της κίτρινης ΠΑΕ έφερε ακόμη δυο βήματα προς την εξυγίανση, μετά τις συμφωνίες που σημειώθηκαν με τον Κώστα Καπετάνο και τον Χρήστο Αραβίδη. Συμφωνίες που “αδειάζουν” τον δικηγόρο τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο, αφήνοντας τον εκτεθειμένο.

Όπως είναι γνωστό, ο Κώστας Καπετάνος προστέθηκε από την Τρίτη στη λίστα των πιστωτών που αποδέχθηκαν τον προτεινόμενο διακανονισμό της ΠΑΕ και θα εισπράξει τα οφειλόμενα μέσω της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99.

O Έλληνας μέσος συζήτησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ και αποδέχθηκε τον διακανονισμό αποπληρωμής των οφειλομένων του και έτσι άλλο ένα σημαντικό θέμα για την ομάδα σε σχέση με την υπαγωγή της στο άρθρο 99 τελειώνει θετικά. Ο Καπετάνος αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τη σύμβαση εξυγίανσης.

Το δεύτερο βήμα έχει να κάνει με τον Χρήστο Αραβίδη, με τον οποίο απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες (παραλαβή των σχετικών εγγράφων) ώστε να κλείσει και τυπικά και το δικό του θέμα.

Από την πρώτη στιγμή, η θέληση της κιτρινόμαυρης διοίκησης ήταν να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμφωνίες με τους Έλληνες παίκτες και όσους ξένους αγωνίζονται στην Ελλάδα (π.χ. Ουμπίντες), ώστε να ανέβει το ποσοστό των ιδιωτών πιστωτών και παράλληλα να υπάρξουν οι ισορροπίες με την ΕΠΟ σε θέματα οφειλών σε πρώην παίκτες.

To Top