Καπετάνος: “Δεν θα βάλω εμπόδιο στον Άρη για το 99! Έρχομαι χωρίς τον Παναγόπουλο”!

O Κώστας Καπετάνος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσει προβλήματα στον Άρη, επιβεβαιώνοντας τις δικές του καλές προθέσεις και αφήνοντας εκτεθειμένο τον Γιώργο Παναγόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στα «Α.Ν. των συντακτών» και ήταν ξεκάθαρος. Αρχικά τόνισε ότι: «Δεν έχω καμιά πρόθεση να προκαλέσω πρόβλημα στον Άρη, ούτε να βάλω εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99. Αυτό που με ενδιαφέρει ως επαγγελματία και εργαζόμενο είναι να πάρω τα χρήματα που έχω δουλέψει. Μάλιστα αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχθώ να χαρίσω και κάποιο μέρος των χρημάτων, ώστε να διευκολύνω τη διαδικασία. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση μου με τον κ. Ηλιάδη, με τον οποίο έχω ήδη επικοινωνήσει».

Σε ερώτηση της εφημερίδας για το σημερινό ραντεβού, ο Έλληνας μέσος ξεκαθάρισε ότι θα είναι μόνος στο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αφού δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του νομικού του, Γιώργου Παναγόπουλου: «Στη συζήτηση που θα έχουμε με τον κ. Ηλιάδη δεν χρειάζονται δικηγόροι. Θα μιλήσω προσωπικά μαζί του και θεωρώ ότι θα βρούμε μια λύση που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές».

To Top