Στην αναμονή για Λυκογιάννη

Η μεταγραφή του Βασίλη Καραγκούνη ενδεχομένως να μην είναι η τελευταία για τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ο Άρης φέρεται να μην έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Σύμφωνα με το novasports “Μεταγραφές τέλος στον Άρη; Ίσως ναι, ίσως, όμως και όχι, αν λάβει κανείς υπόψη το τεράστιο «παράθυρο» που έχει ανοίξει ο Δημήτρης Ηλιάδης και αφορά αποκλειστικά και μόνο τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο πρόεδρος του Άρη διεμήνυσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως δεν αντέχει άλλες μεταγραφές (έγιναν ήδη 13!), όμως είναι διατεθειμένος να κάνει μία ακόμη κίνηση εάν και εφόσον βρεθεί άκρη με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, η περίπτωση του οποίου είναι δύσκολη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Στον Πειραιά είναι ενήμεροι για το νέο ενδιαφέρον των κιτρίνων, οι οποίοι μετά τους Τάτο και Καραγκούνη κατέθεσαν πρόταση δανεισμού και για τον Λυκογιάννη. Τούτη την ώρα, ο 20χρονος ακραίος αμυντικός δείχνει να «περισσεύει» για τον Μίτσελ, δεδομένου πως για τη συγκεκριμένη θέση έχει πρώτιστα την επιλογή του Χοσέ Χολέμπας, αλλά και του Ισπανού, Μιγκέλ Τόρες. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση αποχώρησης του Χολέμπας για την Μπεσίκτας, όπως λέγεται και γράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα; Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Λυκογιάννης αποκτά χρησιμότατο ρόλο και δύσκολα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δώσει το ΟΚ για τον δανεισμό του.

Επομένως, το όλο θέμα για τον Άρη χρειάζεται υπομονή. Ο Λυκογιάννης ενδιαφέρει, η περίπτωσή του δεν ατονεί, όμως θέλει χρόνο για να καταλήξει θετικά ή αρνητικά. Ίδωμεν…”

To Top