Άδικη ισοπαλία για την Κ-20

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ-20 στην σημερινή αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για τη 17η αγωνιστική, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία και χάνοντας άδικα δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άρης πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε τέρμα του Κουτσογιαννόπουλου (35′), μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Αλέξη Καραγιάννη στο 43′, χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να την επίτευξη κι άλλων τερμάτων. Μάλιστα, το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή διαμαρτύρεται για μη κατακύρωση πέναλτι από τη διαιτητή Αντωνίου (συνδέσμου Ανατολικής Αττικής) για μαρκάρισμα πάνω στο Σουνά στο 27′, αλλά και για ακύρωση γκολ του ίδιου παίκτη (72′) ως οφσάιντ.

Το σημερινό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα (και έκτο στο φετινό πρωτάθλημα) για τον νεαρό Καραγιάννη, καθώς ήταν εκείνος που είχε πετύχει το μοναδικό γκολ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί ο 18χρονος Γρεβενιώτης είχε χριστεί σκόρερ και στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Σουρωτή κόντρα στους Περιστεριώτες, ο οποίος είχε λήξει 3-2 υπέρ των “κίτρινων”.

Σε ό,τι αφορά στο φιλμ του αγώνα, στο 25′ ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία, όταν μακρινό σουτ του Κουρέλλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 34′ ο Καράδαης είπε “όχι” σε δυνατό σουτ του Μπεκατώρου, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κουτσογιαννόπουλος, έπειτα από φάση διαρκείας στην οποία αρχικά είχε απομακρύνει ο πορτιέρο των “κίτρινων”, σημείωσε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Δύο λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με “κεραυνό” του Καραγιάννη στο δεξί “παραθυράκι” του Μπάρκα (1-1), ενώ στο 44′ ο Πολιανίδης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγώντας το γκολ και στο 51′ έχασαν μία ακόμα ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ όταν σουτ του Κουρέλλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε μόλις άουτ. Στο 55′ σουτ του Βασιλείου, μπλοκάρει ο Καράδαης. Στο 65′ ο Καραγιάννης έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Κουρέλλα που από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Στο 67′ ο Μακρής πρόλαβε και απομάκρυνε προ του Καραγιάννη που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, έπειτα από πάσα του Οικονομόπουλου.

Με την ισοπαλία αυτή, Άρης και Ατρόμητος ανέβηκαν αμφότεροι στους 29 βαθμούς με 14 και 15 αγώνες αντίστοιχα στο ενεργητικό τους, μένοντας 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή στην οποία παρέμεινε ο ΠΑΟΚ (33 βαθμούς) μετά το 4-1 που πέτυχε επί του Εργοτέλη. Στη 2η και 3η θέση της βαθμολογίας, με 31 βαθμούς, παρέμειναν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που επικράτησαν του Λεβαδειακού (4-1) και του ΠΑΣ Γιάννινα (0-3) αντίστοιχα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος (59′ Αδαμόπουλος), Συμεωνίδης Ν., Μακρής, Σιμιτσής, Καντούτσης, Πολυχρόνης, Δαβιλάς, Μπεκατώρος (74′ Δηλαβέρης), Βασιλείου, Κουτσογιαννόπουλος.
ΑΡΗΣ: Καράδαης, Νταμαρλής, Μπαγκής (40′ λ.τ. Τουλκερίδης), Οικονομόπουλος, Γιώρης (Γιαννακιτσίδης), Πολιανίδης, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγιάννης, Περήφανος (67′ Αντωνιάδης), Κανούλας.

To Top