Νοκ άουτ ο Νέτο, δύσκολα ο Φατί, υποψήφιος ο Πρίττας

Απών από την αυριανή αναμέτρηση στο Περιστέρι θα είναι ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ρίκι Φατί, που όμως έχει ελπίδες συμμετοχής.

Ο Νέτο δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, κατά συνέπεια δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των Μιχαλήτσου – Σεμερτζίδη για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα για τον Φατί, ο οποίος είχε παρόμοιες ενοχλήσεις μετά το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης, αλλά ίσως προλάβει να τις ξεπεράσει έγκαιρα.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες του Σάκη Πρίττα να αγωνιστεί βασικός, για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες. Ο έμπειρος μέσος μπόρεσε να «βγάλει» χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και δηλώνει ετοιμοπόλεμος.

Παράλληλα, το προπονητικό δίδυμο της ομάδας, που δεν αποκλείεται να υποστηριχθεί στον πάγκο και από τους συνεργάτες του Μανουέλ Μασάδο, αναζητεί λύσεις για την επίθεση. Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Νέρι Καστίγιο, αλλά και την απογοητευτική ολιγόλεπτη συμμετοχή του Καρίμ Σολτάνι προχθές, κερδίζει έδαφος η χρησιμοποίηση του νεαρού Βασίλη Τριανταφυλλάκου σε ρόλο «φουνταριστού»…

To Top