Άθλιο παιχνίδι στην πλάτη 5.000 φιλάθλων του Άρη! Γιατί διέταξε εκκένωση, αφού το διέκοψε;

Ένα άθλιο παιχνίδι στην πλάτη 5.000 φιλάθλων του Άρη που κατέκλυσαν το Αλεξάνδρειο παίχθηκε σήμερα από τον Αναστόπουλο και τους λοιπούς κυρίους που θέλουν να λέγονται… λειτουργοί του μπάσκετ.

Η ξαφνική ευαισθησία (στα όρια της πρόκλησης) του διαιτητή Αναστόπουλου και των συναδέλφων του επιβεβαιώθηκε σήμερα στο Παλέ και ενώ ο συγκεκριμένος ρέφερι, ο οποίος έχει κλείσει τα μάτια σε όργια που έγιναν στον Λεκανοπέδιο, αλλά και πέρσι στην Πυλαία έδειξε… υπερευαισθησία και διέκοψε το παιχνίδι 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου!

Στα αποδυτήρια και παρά την παρουσία των παραγόντων του Άρη (έσπευσαν αμέσως Αρβανίτης και Ρούσσος) να αποτρέψουν την απόφασή του, τελικά έκανε πράξη την… ετυμηγορία του για την εκκένωση του γηπέδου!

«Το γήπεδο πρέπει να εκκενωθεί μέσα σε 20 λεπτά, αυτή είναι η απόφαση των διαιτητών, είναι μια άδικη απόφαση, αλλά πρέπει να τη σεβαστούμε» ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα ο νομικός του Άρη Χρήστος Γρόλλιος και ήδη ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί.

Το ερώτημα είναι: γιατί ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, παίζοντας με την σωματική ακεραιότητα 5.000 φιλάθλων και την… υπομονή τους, ενώ μισή ώρα αργότερα αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα; Τι έγινε στο διάστημα αυτό; Ποιες πιέσεις δέχθηκαν οι διαιτητές; 

To Top