Σε… διατεταγμένη υπηρεσία! Οριστική διακοπή-σκάνδαλο! Έκλεισε το φύλλο αγώνα!

Ολοκληρώθηκε το θλιβερό… σκάνδαλο στο Αλεξάνδρειο! Οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά τον αγώνα, μια διακοπή που περνάει στην ιστορία ως μια μαύρη σελίδα στο ελληνικό μπάσκετ, χωρίς λόγο και αιτία!

Μετά τα όσα σκανδαλώδη έγιναν ανά την μπασκετική επικράτεια, μετά τον τελικό του αίσχους πέρσι στο κύπελλο ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, το σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ, ξεγυμνώθηκε στα μάτια της φίλαθλης Ελλάδας!

Ο… υπερευαίσθητος Αναστόπουλος και οι άλλοι δυο συνεργάτες του Καρακατσούνης και Παναγιώτου, μαζί με τον κομισάριο Τσούλη φάνηκε ότι βρίσκονταν σε… διατεταγμένη υπηρεσία. Αρχικά τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα, με μια 15 λεπτη διακοπή για τα χαρτάκια που έπεσαν στο γήπεδο (!) στην πιο μπασκετική και φίλαθλη έδρα της χώρας, ενώ 42 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ημιχρόνου ολοκλήρωσαν το έργο τους!

Αποφάσισαν τη διακοπή χωρίς λόγο και ουσιαστική αιτία και ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ότι υπήρξε τραυματισμός του διαιτητή. 

Η διακοπή του αγώνα από τον Αναστόπουλο και η… διαταγή για εκκένωση του γηπέδου έδωσε την αίσθηση ότι θα ολοκληρωθεί το ματς, έστω και με καθυστέρηση.

Τελικά κι ενώ δεν υπήρχε καμία αμυχή ή χτύπημα στον διαιτητή και χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει τους πραγματικούς λόγους της διακοπής, το φύλλο αγώνα έκλεισε σε βάρος του Άρη στις 19:25! 

Κλήθηκαν οι δυο αρχηγοί Μούρτος και Χαραλαμπίδης απλά για να ενημερωθούν και την ίδια ώρα, το Nova που πληρώνει εκατομμύρια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δεν είχε καν ενημερωθεί αφήνοντας τον κόσμο μετέωρο για 30′!

Ακολουθούν κι άλλα ρεπορτάζ

To Top