Άιντραχτ για Ευρώπη, σε μπελάδες η Γκλάντμπαχ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε από το Μπορούσια Παρκ με 3-2, υποχρέωσε την Γκλάντμπαχ στην 4η συνεχόμενη ήττα της και την έβαλε σε περιπέτειες αφού είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού με παιχνίδι παραπάνω.

Μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, να έπαιξε για 20′ με παίκτη λιγότερο, όμως η εξαιρετική Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφυγε με το διπλό από το Μπορούσια Παρκ. Ο Νόιχαους έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 5ο λεπτό και χαμόγελο στον Άντι Χούτερ, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ αφού πριν το τέλους του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 (45′) με τον Μπορέ.

Στην επανάληψη μέσα σε ένα τρελό πεντάλεπτο η ομάδα του Γκίσλνερ πήρε προβάδισμα δύο φορές στην αναμέτρηση. Στο 50ο λεπτό ο Λίντστρομ έκανε το 2-1 με τον Μπεντσεμπαϊνί να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο τρομερός Καμάντα πέτυχε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τούτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως παρά την πίεση οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν και πλέον έμειναν στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού με παιχνίδι περισσότερο.

To Top