Πήρε το ρωσικό ντέρμπι η Ούνικς

Φοβερή παράσταση από την Ούνικς Καζάν, η οποία παρέδωσε μαθήματα άμυνας και αποτελεσματικότητας, για να πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και να περάσει με το εμφατικό 88-67 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Απίθανα πράγματα έκανε η Ούνικς στη Μόσχα, αφού έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ και στις δύο άκρες του παρκέ και έριξε την ΤΣΣΚΑ στο κανναβάτσο με εμφατικό τρόπο, σε ένα ρωσικό ντέρμπι, που ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Στο 9-6 το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, που έπιασε την σημερινή της αντίπαλο στην βαθμολογία, με την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της. Η ομάδα του Καζάν είχε 22 ασίστ για 13 λάθη, 15/25 τρίποντα και κορυφαίοι ήταν οι Μάριο Χεζόνια (18π, 10ρ), Λορένζο Μπράουν (10π, 8ασ) και Αϊζάια Κάνααν (16π).

Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να διαγράψει άμεσα αυτή την εμφάνισή της, με την οποία σταμάτησε το σερί της στις τέσσερις νίκες και έπεσε στο 9-6, με την δεύτερη φετινή της ήττα στη Μόσχα. Ο μόνος που κατάφερε να διασωθεί για τους Μοσχοβίτες ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος είχε 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

To Top