«Άκυρο» Ντεμπελέ σε Παρί: «Θέλω να συνεχίσω στη Μπάρτσα, ευτυχισμένος με την πίστη τους σε μένα»

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει να φοράει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον 25χρονο να απορρίπτει την περίπτωση της Παρί Σεν Ζερμέν που φέρεται να επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της. 

Συγκεκριμένα ο Γάλλος διεθνής μιλώντας στο «Eleven» απάντησε σχετικά με το ενδιαφέρον των παριζιάνων: 

«Υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα πριν από λίγους μήνες. Είμαι χαρούμενος στην Μπάρτσα και θέλω να συνεχίσω στην ομάδα. Η Παρί; όχι… Νιώθω καλά στην ομάδα μου. Νιώθω χαρούμενος με την πίστη της διοίκησης και του Τσάβι προς εμένα». 

Το προηγούμενο διάστημα η ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφι φημολογούταν πως ασχολείται με την περίπτωση του επιθετικού των «μπλαουγκράνα», ούσα έτοιμη να καταθέσει μέχρι και 70 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. 

Τον «αέρα» της έκοψε και ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, δηλώνοντας πως ο παίκτης δεν βρίσκεται υπό παραχώρηση. Ο Ντεμπελέ έχει ανατρέψει πλήρως το -εις βάρος του- κλίμα των τελευταίων ετών στη Βαρκελώνη, όντας άλλος παίκτης υπό τις οδηγίες του Τσάβι. 

Τη φετινή σεζόν σε 23 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο μετράει έξι τέρματα και επτά ασίστ, ενώ συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Γαλλίας όπου και έφτασε ως τον τελικό καταγράφοντας δύο ασίστ σε επτά εμφανίσεις.

To Top