Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με τη Λαμία (16/3, 19:00)

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί για Λαμία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο 16/03) τον ΑΟ Λαμίας στις 19:00, στο Χαλκιοπούλειο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League Women.

Οι «κιτρινόμαυρες», μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τη “μάχη” στο Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ, είναι έτοιμες για ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι.

Ο ΑΣ Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη με Ολυμπιακό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί για Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο 10/02) τον Ολυμπιακό, στις 15:00, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της volley League Women.

“Ο ΑΣ ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας σε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι”, όπως αναφέρει ο επίσημος Άρης στο σάιτ του συλλόγου.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη με Πρωταθλητές Πεύκων

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο 20/1) τους Πρωταθλητές Πεύκων στο Δ.Α.Κ. Πεύκων, στις 18:30, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της volley League Women.

Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το σερί νικών και να μπει σε τροχιά πλει οφ στο πρωτάθλημα, μετά τις αλλαγές και την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο ΑΣ Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με τη Θέτιδα (Σάββατο 25/11, 19:00)

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της και ταξιδεύει για Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο 25/11), στις 19:00, τη Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά τις δυο ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να γυρίσουν από την Αθήνα με το «διπλό».

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με Ηλυσιακό (Σάββατο, 28/10)

H ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Αρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει για Αθήνα όπου θα αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο, 28/10) στις 18:00 τον Ηλυσιακό στο κλειστό «Αντώνης Φώτσης», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν αφήσει ήδη πίσω τους την πρεμιέρα με Παναθηναϊκό και είναι αποφασισμένες για την πρώτη τους νίκη.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με ΑΕΚ

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και ταξιδεύει για Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (Τετάρτη, 29/03, 17:30) την Α.Ε.Κ. στο «Απόστολος Κόντος», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League.

Η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη είναι έτοιμη για μια δύσκολη… δοκιμασία και ο ΑΣ Άρης εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριές μας.

Η αυλαία του πρωταθλήματος για την ομάδα μας ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή (02/04, 17:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα όπου σας περιμένουμε όλους, ώστε όλοι «μαζί» να χειροκροτήσουμε τη φετινή προσπάθεια.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη

Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη (Σάββατο, 11/02) με Ζηρίνειο ΑΟΝ στο γυναικείο βόλεϊ.

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα:

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και ταξιδεύει σήμερα για Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/02) το Ζηρίνειο ΑΟΝ στις 18:30, στο κλειστό του Ζηρινείου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» είναι έτοιμες για έναν πολύ σημαντικό βαθμολογικά αγώνα και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με την Πρέβεζα για το Κύπελλο

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει σήμερα για την Πρέβεζα εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αγωνίζονται την Τετάρτη (01/02) με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας στις 18:00 στο  γυμναστήριο ΔΑΚ Πρέβαζας, ενώ ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες.

Ο Α.Σ. Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία το Σάββατο (28/01) με τον Ηλυσιακό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (28/01) αγώνα με τον Ηλυσιακό στο κλειστό «Α. Φώτσης», στις 19:30, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αναχωρούν σήμερα (27/01) για Αθήνα (για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα) για τον πολύ κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα με τον Ηλυσιακό, όπου αποζητούν τη νίκη. Ο Α.Σ. Άρης τις εύχεται καλή επιτυχία.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία (Σάββατο, 14/01) με τη Θέτιδα

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών  ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει σήμερα για την πρωτεύουσα εν όψει του αγώνα με τη Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της έναρξης του δεύτερου γύρου (12η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» αγωνίζονται το Σάββατο (14/01) με τη Θέτιδα Βούλας στις 19:00 στο  γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες.

 

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία το Σάββατο (07/01) με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (07/01) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 20:00, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αναχωρούν σήμερα για Αθήνα για τον πολύ κρίσιμο και σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Α.Σ. Άρη τις εύχεται καλή επιτυχία.

To Top