ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνου: “Ευχαριστώ τον Δρ. Μαέστρο” – AS: “Διαζύγιο της Χιχόν με τον κορυφαίο γιατρό που χειρούργησε τον Γκαρθία”

O Μάνου Γκαρθία χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον Δρ. Αντόνιο Μαέστρο στην Ισπανία, ο ποδοσφαιριστής του Άρη τον ευχαριστεί δημόσια, αλλά η Σπόρτινγκ Χιχόν τον απομακρύνει μετά από δυο δεκαετίες, μια απόφαση που έκανε αίσθηση.

“Οι αλλαγές συνεχίζονται στη Σπόρτινγκ και η διοίκηση δείχνει έτοιμη να κάνει οριστική ρήξη με το παρελθόν. Η τελευταία απόφαση ήταν να συνεχίσει χωρίς τον Δρ. Αντόνιο Μαέστρο , επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ο σύλλογος ενημέρωσε τον Δρ. Μαέστρο νωρίτερα την εβδομάδα για την πρόθεσή του να μεταρρυθμίσει την ιατρική ομάδα υπό τις διαταγές του Odin Vite” αναφέρει η AS.

Παράλληλα τονίζει με έμφαση ότι: “Η Χιχόν αποφασίζει τώρα την απόλυση του Δρ. Μαέστρο, ενός γιατρού με αξιόλογο εθνικό και διεθνές κύρος στον κόσμο του αθλητισμού. Πλήθος επίλεκτων αθλητών έχουν περάσει από τα χέρια του για να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για σοβαρούς τραυματισμούς. Χωρίς να προχωρήσουμε περαιτέρω, αυτή την εβδομάδα, ο γιατρός της Σπόρτινγκ χειρούργησε τον πρώην ροχιπλάνκο Μάνου Γκαρθία στην κλινική Begoña στη Χιχόν, για ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο που υπέστη ο νυν παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Μαέστρο ειδικός στην Ορθοπεδική Χειρουργική και Τραυματολογία και στη Φυσική Αγωγή και την Αθλητιατρική, εντάχθηκε στην Σπόρτινγκ το 2004”.

Την ίδια ώρα,  ο Μάνου Γκαρθία αναφέρει στα social media: “Αιώνια ευχαριστώ τον DR MAESTRO και ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Έγινε το πρώτο βήμα. Συνεχίζουμε, συνεχίζουμε και συνεχίζουμε”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manu García (@manugarcia8)

To Top