Άλβαρες: “Εξαιρετικοί παίκτες, τέλειοι χαρακτήρες”

Για τους πρώην συμπαίκτες του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, τον Ουμπίντες, τον Σανκαρέ, τον Γιακούποβιτς και τον Ακόστα, μίλησε ο πρώην συμπαίκτης και αρχηγός τους στον Ολυμπιακό Βόλου, Λεάντρο Άλβαρες, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτό ήταν το δυσκολότερο καλοκαίρι της καριέρας του.Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλβαρες, που φιλοξενήθηκε στον «Άρης FM 92,8»:

Για το πώς πέρασαν όλοι τους αυτήν την περίοδο περιμένοντας την απόφαση σχετικά με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Ήταν το δυσκολότερο καλοκαίρι της καριέρας μας. Υπήρχε μεγάλη αγωνία και ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό που περάσαμε. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι οικογένειές μας και όλοι που ασχολούνται με την ομάδα του Βόλου το ένιωσαν αυτό. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές και η αλήθεια είναι πως επίσημα ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα από την ομάδα».

Για τους πρώην συμπαίκτες του που πλέον ανήκουν στον Άρη δήλωσε: «Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε αυτούς τους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης θέλει να έχει τους πρώην συμπαίκτες μου».

Για τον κολλητό του, Χαβιέ Ουμπίντες, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο… Ούμπι είναι φίλος μου, κάναμε πολύ παρέα, γνωρίζονται οι οικογένειές μας και δεν είναι μόνο καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και καλός άνθρωπος. Στο ίδιο σπίτι μέναμε άλλωστε. Όλα τα παιδιά πάντως πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Έκανε πολύ καλή κίνηση ο Άρης».

Για το κατά πόσο θα βοηθήσουν είπε: «Θα βοηθήσουν όλοι τους. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τους επιθετικούς. Θα βοηθήσουν όλοι και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Ουμπίντες, όπως και ο Ακόστα μπορούν να παίξουν με μεγάλη επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης».

Για το βαθμό ετοιμότητάς τους: «Ο κ. Τσιώλης πιστεύει πολύ στα παιδιά και δεν έχει κάνει λάθος. Τα παιδιά είναι έτοιμα να αγωνιστούν ανά πάσα στιγμή. Είναι πλέον θέμα προπονητή, το να αγωνιστούν».

Για τα σχέδια που πλέον κάνει ο ίδιος ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής: «Έχω μιλήσει με ομάδες και πρέπει να βρω δουλειά, διότι έχω και οικογένεια από πίσω μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει και με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και με άλλες ομάδες».

Τέλος, για το τι έυχεται στους πρώην συμπαίκτες του υπογράμμισε: «Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά καλή τύχη και πιστεύω ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή στην καριέρα τους. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα είμαστε αντίπαλοι φέτος και εγώ τους ήθελα μόνο συμπαίκτες μου».

To Top