Άλεξ Καστίγιο: «Ο Νέρι εκτιμάει την ευκαιρία που του έδωσε ο Άρης»

Ο Νέρι Καστίγιο εκτίμησε το γεγονός ότι ο Άρης του έδωσε μια ευκαιρία να… επανέλθει στην αγωνιστική δράση και γι’ αυτό έμεινε στην ομάδα, ακόμα και όταν αποδοκιμάστηκε. Αυτό επεσήμανε ο αδελφός του πρώτου σκόρερ του Άρη, Άλεξ Καστίγιο που είναι και ο μάνατζέρ του!

Ο Άλεξ Καστίγιο μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και τόνισε πως η ποδοσφαιρική “αναγέννηση” του αδελφού του οφείλεται “στο σύνολο. Ο αδελφός μου δεν παίζει μόνος του. Το ποδόσφαιρο έχει ένα σημαντικό. Κάθε Σαββατοκύριακο σου δίνει και μία ευκαιρία. Εμείς δεν μετράμε τα γκολ και τις εμφανίσεις γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Έχουμε κάποιες αρχές που μας έδωσε η οικογένειά μας. Ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία και πρέπει να εκτιμάς κάποια πράγματα και ο Νέρι εκτιμά την ανοιχτή πόρτα του Άρη”, προσθέτοντας πως “ο κόσμος έχει πάντα δίκαιο, γιατί πονάει περισσότερο από τον καθένα την ομάδα. Έτυχε να τον αποδοκιμάσει. Η ζωή όμως δεν είναι μόνο χαρές αλλά και στεναχώριες. Το καλύτερο είναι να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και να προσπαθείς. Όλα τα παιδιά προσπαθούν σε κάθε αγώνα να δώσουν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους».

Ρωτήθηκε για τις ενέργειες του Καστίγιο να παραμείνει στον Άρη και απάντησε πως “το πιο εύκολο, βλέποντας ότι το κλίμα δεν τον τραβούσε, θα ήταν να σηκωθεί να φύγει και να πάει στο εξωτερικό, απ’ όπου είχε προτάσεις. Υπήρχε όμως κάτι το σημαντικό, ότι ο Άρης του άνοιξε την πόρτα να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και αυτό εκτίμησε και εκτιμάει”.

Ο Καστίγιο νιώθει πλέον σημαντικός στην ομάδα και αυτό σύμφωνα με τον αδελφό του “είναι και δουλειά του προπονητή να σε κάνει να νιώθεις σημαντικός. Πρέπει να ξέρει τα προβλήματα του καθενός έξω από το γήπεδο, να είναι φίλος με τον παίκτη. Ο Νέρι είναι απλός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος, που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήρθε στην Ελλάδα 15 ετών, έχασε τους δύο γονείς, πέρασε δύσκολα. Προσπαθεί κάθε μέρα. Το θέμα του ηγέτη είναι συνολικό. Επειδή όμως ξέρουμε τις δυνατότητες που έχει, παίρνει το βάρος αυτός. Ο Νέρι θέλει να πετύχει ό,τι καλύτερο με τον Άρη και γι’ αυτό προσπαθεί και δουλεύει κάθε μέρα”.

To Top