Επιστροφή Χαριτωνίδη, απόκτηση Χαραλαμπίδη!

Άλλους δύο παίκτες πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Άρης. Ο λόγος για τον έμπειρο πασαδόρο Γιάννη Χαριτωνίδη, που επέστρεψε στις ρίζες του, καθώς και για τον νεαρό κεντρικό Δημήτρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από τον Ηρακλή.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τους «κίτρινους» το 1997 υπό τις οδηγίες του πατέρα του, Κώστα, θα βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα του Γιώργου Γιάτση και θα βοηθηθεί ακόμα περισσότερο, στην προσπάθειά του να επανέλθει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας ως αλλαγή σε μερικές φάσεις.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας του Άρη. Ήταν η πιο άσχημη χρονική στιγμή για εμένα ο τραυματισμός μου και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δώσω το 100%», δήλωσε στο volleynews.gr ο Χαριτωνίδης, που στο παρελθόν είχε άλλες δύο θητείες στους «κίτρινους» (1996-2000 και 2002-2004).

Ο 34χρονος πασαδόρος συμπλήρωσε: «Σίγουρα χρειάζομαι λίγο ακόμα χρόνο, τον οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω με βεβαιότητα. Παρόλα αυτά, θα βοηθάω την ομάδα στις προπονήσεις και όπου με ζητήσει ο προπονητής μου, είτε αυτό είναι ένα σέρβις, είτε μια άμυνα. Το καλό είναι πως η επέμβαση που έκανα πέτυχε και πήγανε όλα καλά. Αυτό που προέχει, είναι η ομάδα να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να αποδίδει κάθε φορά και καλύτερο βόλεϊ».

Παίκτης των «κίτρινων» είναι πλέον και ο 21χρονος κεντρικός Δημήτρης Χαραλαμπίδης, που αποδεσμεύθηκε από τον Ηρακλή μετά από επιθυμία του, επειδή είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη, σε έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Υπόσχομαι πολύ δουλειά στις προπονήσεις, ώστε να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν να φορέσω την φανέλα του Άρη», δήλωσε ο Χαραλαμπίδης. ο οποίος βρισκόταν και το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο της ομάδας.

To Top