ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλι, ο έβδομος τραυματίας στον Άρη τις τελευταίες δέκα ημέρες

Ακόμα ένας τραυματισμός ήρθε να προστεθεί χθες στο ήδη βαρύ ιατρικό δελτίο του Άρη με το όνομα του Μοχανάντ Άλι.

Ο Ιρακινός επιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί χθες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για 12 λεπτά, προτού αντικατασταθεί από τον Δημήτρη Μάνο στο 68’ της αναμέτρησης, λόγω τραυματισμού στο γόνατό του.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του. Η πρώτη ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς Άρη είναι πως ο 21χρονος στράικερ έχει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.

Ο τραυματισμός του πιθανώς να του στερήσει το ταξίδι στο Ιράκ για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Λίβανο εντός (7/10) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκτός έδρας αντίστοιχα (12/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ο Άλι πάντως είναι ο έβδομος τραυματίας του Άρη μέσα στις τελευταίες δέκα ημέρες, καθώς από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (22/09) κι έπειτα οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τους Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Γκάμα και Φαμπιάνο. Πριν από αυτό το διάστημα τραυματίας ήταν ήδη και ο Λούμορ, ενώ και ο Ματέο Γκαρσία είχε μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

To Top