ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διακοπή, ευκαιρία για ηρεμία, ανασύνταξη και ανάρρωση στους τραυματίες

aris omadiki

Η διακοπή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ έρχεται σε μια περίοδο που την έχει… ανάγκη ο Άρης.

Το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα με την στείρα ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης επανέφερε ένα κλίμα αρνητικότητας στην κερκίδα, με τους ανθρώπους του Άρη να καλούνται να το διαχειριστούν εκ νέου, καθώς και μετά την… στραβή εκκίνηση της ομάδας υπήρξε ένα déjà vu.

Επόμενο παιχνίδι για τον Άρη στην Super League είναι προγραμματισμένο για τις 18 Οκτωβρίου στη Λαμία. Αυτό σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους ένα διάστημα 15 ημερών που μπορεί να προσφέρει ηρεμία και ανασύνταξη και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις με καθαρό μυαλό.

Παράλληλα η διακοπή έρχεται στη… σωστή στιγμή αναφορικά με τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα με τελευταίο «θύμα» τον Μοχάναντ Άλι. Σε αυτές τις ημέρες οι παίκτες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να αναρρώσουν και να επιστρέψουν σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, γεμίζοντας έτσι ξανά τις επιλογές του Άκη Μάντζιου.

To Top