“Άλλαξε με Μιλίνκοβιτς, θα έρθουν και τα γκολ και ο Άρης θα ανακάμψει”!

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας θυμίζει τα περσινά. Μόλις τρεις αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος ήρθε η αλλαγή προπονητή. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα το βάρος πέφτει εκεί. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών.

Δεν γνωρίζω τι έγινε στην προετοιμασία ή αν υπήρχαν άλλα προβλήματα που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να λειτουργήσει. Έχω τονίσει στο παρελθόν πως για τους ποδοσφαιριστές δεν είναι ό,τι το καλύτερο οι συνεχείς αλλαγές προπονητών. Συνήθως τους βγάζει από τον ρυθμό τους, καθώς η φιλοσοφία αλλάζει από πρόσωπο σε πρόσωπο.

Στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε λόγω περισσότερο των εμφανίσεων και λιγότερο των αποτελεσμάτων. Η δική μου άποψη είναι πως έπραξε σωστά. Περίμενα να δω έναν πιο αποτελεσματικό Άρη.

Η ομάδα είναι σαφώς πιο έμπειρή από πέρσι. Οι νεαροί παίκτες έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, γνωρίζονται καλύτερα και φυσιολογικά η εικόνα της ομάδας θα έπρεπε να είναι βελτιωμένη.

Διαπίστωσα ότι στα τελευταία παιχνίδια με τον κ. Μιλίνκοβιτς στον πάγκο τα πράγματα έχουν διορθωθεί. Οι παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν σ΄ αυτό το ρυθμό. Πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

Το μεγάλο πρόβλημα για την ώρα είναι το γκολ. Θα έρθει! Όσο δημιουργούνται ευκαιρίες είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο δρόμος προς τα δίχτυα. Χρειάζεται απ΄ όλους κουράγιο και πίστη στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Η ομάδα θα ανακάμψει…

To Top