Γκαράς: “Στόχος η τριάδα, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ”

Ο παίκτης βόλεϊ του Άρη Δημήτρης Γκαράς μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τους στόχους και για το Λιγκ Καπ σε συνέντευξη που παραχώρισε.

Όσα είπε στα “ΑΝ 98.7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και τη θεραπεία που ακολουθεί: «Έμεινα εκτός για δύο εβδομάδες γιατί μου προέκυψε ένα πρόβλημα στη μέση. Από Δευτέρα ξεκίνησα κανονικά προπονήσεις, όπως και τα άλλα παιδιά που ήταν τραυματίες, ο Κυριακίδης και ο Χατζηπαραδείσης και ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τη φανέλα του Άρη, είπε: «Να παίζουμε καλά, να το ευχαριστιόμαστε, να ικανοποιούμε τον κόσμο, ο οποίος πρέπει να μας στηρίξει. Ο στόχος είναι ομαδικός. Όσο ευχαριστιέσαι τον αγώνα, τόσο πιο εύκολα κερδίζεις».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δυστυχώς στην προετοιμασία δε μπορέσαμε να είμαστε όλη η ομάδα. Έρχεται ένα καλό τεστ για την ομάδα και αυτό είναι καλό γιατί ξεκινάμε με δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τόνισε: «Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, ευτυχώς ήταν στην αρχή και όχι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το αντιμετωπίζουμε και ελπίζουμε να είμαστε υγιείς μέσα στο πρωτάθλημα».

Για την προετοιμασία και το πώς κύλησε αυτή, σημείωσε: «Αργήσαμε να ξεκινήσουμε για μία εβδομάδα και προσπαθήσαμε να το καλύψουμε μέσα στο γήπεδο. Πήγαμε καλά και δουλέψαμε σωστά. Ελπίζω αυτό να βγει στο γήπεδο».

Για το στόχο της ομάδας στο Λιγκ Καπ, επεσήμανε: «Ειδικά τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Εθνικό είναι πολύ δύσκολα. Η πιο συγκεντρωμένη ομάδα και αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Παίξαμε καλά στα φιλικά με τον Εθνικό, αλλά είχαμε απουσίες και χάσαμε. Θα είναι όλα πολύ δυνατά παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για τους στόχους του φετινού Άρη γενικότερα, υπογράμμισε: «Η ομάδα μπορεί να βγει τετράδα. Το θέμα είναι η δική μας απόδοση. Οι στόχοι μπαίνουν από τη διοίκηση και στόχος είναι να ανταποκριθούμε σε αυτούς. Αν καταφέρουμε να έχουμε μια σταθερή πορεία, όλα θα πάνε καλά και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και εμείς και η διοίκηση και ο κόσμος».

Για τη συνεργασία με τον Κράβαρικ, είπε: «Από τη Δευτέρα που έχει έρθει, είναι πολύ καλή η συνεργασία. Μας μίλησε, μας είπε τι θέλει και θα δούμε πώς θα ανταποκριθούμε. Είναι καλό που ήρθε μια βδομάδα πριν το πρωτάθλημα και δεν άργησε περαιτέρω. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

To Top