Άλλαξε το κλίμα στην ομάδα, Χριστούγεννα ραντεβού στο… γήπεδο!

Η νίκη-πρόκριση επί του Πανθρακικού, η επιστροφή στις επιτυχίες, αλλά και το γιορτινό, ανθρώπινο κλίμα των ημερών, είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας του Άρη.

Η επόμενη μέρα της πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο γήπεδο, αυτήν τη φορά, όλοι ήταν φανερά ευδιάθετοι. Οι επιτυχίες είναι το φάρμακο στον αθλητισμό, χωρίς άλλο…

Από την πλευρά του και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έδειξε πιο… διαλλακτικός και χαλαρός, κρατώντας βέβαια τα όρια και τις αποστάσεις που επιβάλλονται σε μια ομάδα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην Κομοτηνή.
Παράλληλα, το ραντεβού ανανεώθηκε για ανήμερα των Χριστουγέννων (μεσημέρι) ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Η εξ αναβολής αναμέτρηση ανοίγει ένα κύκλο αγώνων που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, ο 39χρονος τεχνικός φώναξε τους παίκτες του, τους ανακοίνωσε το πρόγραμμα (από σήμερα το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή) και τους σύστησε να ξεκουραστούν σωματικά και κυρίως πνευματικά, ενόψει της δύσκολης περιόδου που έπεται.

Όπως είναι φυσικό τέτοιες μέρες οι οδηγίες για να υπάρξει… μέτρο στο «γήπεδο» της διατροφής και της διασκέδασης ακούστηκαν από τα χείλη του Πολωνού.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές έδωσαν τις ευχές τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε 48 ώρες.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top