Βελλίδης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι της καριέρας μου…»

Έκανε μία μεγάλη επέμβαση χθες, στις καθυστερήσεις του αγώνα, κρατώντας το 1-2. Ο λόγος για τον Μάρκο Βελλίδη, τον πιο σταθερό ποδοσφαιριστή του Άρη φέτος, ο οποίος με δηλώσεις του, μίλησε για τη χθεσινή πρόκριση, τον Ατρόμητο και τις γιορτές που για τους παίκτες του Άρη… μάλλον φέτος δε θα έρθουν.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο 24χρονος γκολκίπερ στον «Άρης FM 92,8»:

 

Αρχικά είπε για την κλήρωση με τον Ατρόμητο στους «16» του Κυπέλλου: «Το έμαθα στη διάρκεια της προπόνησης. Νομίζω πως αν η κλήρωση γινότανε στην έδρα μας θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όμως που παίζει μπάλα και που αφήνει χώρους, δίνοντας σου τη δυνατότητα να παίξεις κι εσύ. Αν παίξουμε όπως πρέπει θα προκριθούμε».

Σχετικά με τις συμπαγείς άμυνες που αντιμετωπίζει συχνά ο Άρης, σχολίασε: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που κάνει μαζική άμυνα και παίζει πίσω πρέπει να σκοράρεις γρήγορα, διότι αν δε συμβεί αυτό αγχώνεσαι και οι άλλοι πιστεύουν όσο περνάει ο χρόνος και θέλουν το βαθμό. Ο βαθμός δεν κάνει σε μας όμως».

Για το χθεσινό ματς στην Κομοτηνή τόνισε: «Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχεις να κερδίσεις πολλά, αλλά έχεις να χάσεις. Είναι πολύ πιθανό το να αποκλειστείς. Πολύ λένε σιγά που θα μας αποκλείσει ο Πανθρακικός. Ευτυχώς δεν έγινε για να είναι το κλίμα χάλια τώρα. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της καριέρας μας. Κάκιστες καιρικές συνθήκες, κακός αγωνιστικός χώρος, πίεση και πίσω στο σκορ από νωρίς».

Για το πώς αντέδρασε στο δεύτερο μέρος η ομάδα, επισήμανε: «Ακούσαμε όσα είπε ο προπονητής, καταλάβαμε ότι μας ζητούσε. Έπρεπε να βγάλουμε ότι μπορούσαμε στο γήπεδο. Είχαμε 45 λεπτά ώστε να ανατραπεί η κατάσταση. Βοήθησε και το γκολ του Σολτάνι. Ένα καταπληκτικό γκολ που έβαλε».

Για το θέμα ψυχολογίας στους παίκτες: «Όταν έχουν έρθει κάποια αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις και όλοι πια ασχολούνται με το αν είναι ο Άρης καλή ομάδα, τότε όλα είναι άσχημα. Χρειαζόμαστε κάποια καλά και συνεχόμενα αποτελέσματα για να ανέβουμε. Αν είμαστε σοβαροί και πιστεύουμε στον εαυτό μας, τότε βήμα – βήμα μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά. Το δείξαμε και χθες αυτό».

Για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας: «Υπάρχει μόνο η νίκη στο μυαλό μας. Διακοπές για την ομάδα του Άρη δεν έχει. Είμαστε η μοναδική ομάδα με παιχνίδι πριν την Πρωτοχρονιά, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε καλή χρονιά. Έρχεται ένας δύσκολος μήνας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να κάνουμε ένα σερί νικών».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους υπογράμμισε: «Όταν η ομάδα πάει καλά, λογικό είναι ότι θα πάω κι εγώ καλά. Το κύριο μέλημά μου είναι να πάει η ομάδα καλά. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας».

Τέλος μίλησε και για το δυναμισμό που βγάζει και το δέσιμό του με την ομάδα: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν αλλάζει. Έχω άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου, δεν έχω φέρει ποτέ κανένα σε δύσκολη θέση, όμως ότι λέω το λέω από μπροστά. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει να υπάρχει οικογενειακό κλίμα», για να ευχηθεί κλείνοντας: «Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top