ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλες 4+10 μάχες μέχρι το τέλος! Αποφασιστικότητα και πίστη στον Άρη μπαίνοντας στην τελική ευθεία!

Ο Άρης ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος στην κανονική του διάρκεια με αποφασιστικότητα και πίστη, παρά το στραβοπάτημα κόντρα στον Παναιτωλικό και τα όσα έγιναν με την “βοήθεια” των Βάτσιου, Μανούχου στο παιχνίδι της Κυριακής.

Οι κιτρινόμαυροι είναι στην 2η θέση, μαζί πλέον με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κι έχουν να δώσουν άλλους τέσσερις αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Συνολικά τον περιμένουν άλλα δέκα παιχνίδια στα πλέι οφ, προκειμένου να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (2η και 3η σίγουρα και υπό τις προϋποθέσεις του κυπέλλου η 4η θέση).

Το μήνυμα που βγάζει η ομάδα είναι ξεκάθαρο: ο Άρης θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις μέχρι τέλος, για να πετύχει τους στόχους του. Όπως σημείωσε χθες η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της: “Ένας «μαραθώνιος» για τον ΑΡΗ με συνεχόμενα παιχνίδια –τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Κύπελλο- τα οποία ήταν υψηλής έντασης. Παρά το βαρύ πρόγραμμα, τα συνεχή ταξίδια, τις αντιξοότητες και τους αστάθμητους παράγοντες η ομάδα μας παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αυτός ο κύκλος, πλέον, έκλεισε και για πρώτη φορά, μετά από 40 μέρες, ο ΑΡΗΣ θα προετοιμαστεί για έναν αγώνα, έχοντας μπροστά του μια ολόκληρη εβδομάδα! Μπαίνουμε, λοιπόν, στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μέχρι τέλους”.

 

To Top