ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφόρτιση για δυο μέρες, ο Μάντζιος “μετράει” την επιστροφή Τζέγκο, Ιωάννου, αποφασίζει για Γκάμα

Ευκαιρία για ξεκούραση στον Άρη, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν μπροστά τους διήμερο ρεπό, διάστημα που θα δώσει την δυνατότητα για αποφόρτιση και ανασύνταξη ενώ της τελική ευθείας του πρωταθλήματος.

Χθες οι κιτρινόμαυροι δεν προπονήθηκαν, όπως και σήμερα δεν θα βρεθούν στο γήπεδο, δίνοντας το ραντεβού τους για αύριο Τετάρτη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Έτσι θα μπορέσουν να πάρουν μερικές απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπενθυμίζεται πως από τις 4 Ιανουαρίου και το ματς  με τη Λαμία, η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε συνεχόμενα ματς, 13 τον αριθμό, ανά τρεις μέρες, για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει και στους Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι επανέρχονται μια και εξέτισαν την ποινή τους με τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, ο προπονητής του Άρη θα αποφασίσει για τον Μπρούνο Γκάμα, σε ποιο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί από τα τέσσερα τελευταία με Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, μετά την τέταρτη κίτρινη που δέχθηκε κακώς από τον Βάτσιο.

To Top