ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλη μία ευκαιρία για Σούλερ, Τσάλμερς και Ντραγκίτσεβιτς…

Ο Άρης έχει καταφέρει να κερδίσει Ηρακλή και Προμηθέα στο Αλεξάνδρειο στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας τα τρία πιο “βαριά χαρτιά” του σε κακή κατάσταση. Αντιλαμβάνονται όλοι ότι θα πρέπει και αυτοί κάτι να δείξουν μέσα στο παρκέ και σήμερα έχουν άλλη μία ευκαιρία.

Ο Τζαμάλ Σούλερ, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και ο Μάριο Τσάλμερς δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στις δύο νίκες του Άρη ήταν “παρκαρισμένοι” από τον Καμπερίδη στον πάγκο.

Είναι οι τρεις παίκτες με τα υψηλότερα συμβόλαια, σχεδόν το μισό μπάτζετ της φετινής σεζόν, και έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους, παρότι έχουν στηριχθεί όσο δεν πάει από τον προπονητή της ομάδας.

Σήμερα, κόντρα στο Λαύριο, έχουν άλλη μια ευκαιρία για να αρχίσουν να αλλάζουν το κακό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να συμβάλλουν στο παιχνίδι του Άρη ουσιαστικά, διότι δεν μπορεί οι κίτρινοι να περιμένουν συνέχεια τα πάντα από τους παίκτες που (υποτίθεται πως) ήρθα στην ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους και αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές.

To Top