ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης αναζητά στο Λαύριο την τρίτη σερί νίκη του στη Basket League (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Ο Άρης φιλοξενείται από το Λαύριο σήμερα (15:00) για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Basket League, αναζητώντας την τρίτη σερί νίκη του και πρώτη μακριά από το Παλέ στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τον Προμηθέα το περασμένο Σάββατο είναι ο “οδηγός” για τον Σάββα Καμπερίδη και τους παίκτες του ως προς την ανταγωνιστικότητα που θα πρέπει να δείξουν και κόντρα στο Λαύριο.

Οι κίτρινοι έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό “φεγγάρι” αγωνιστικά, κερδίζοντας εύκολα τον Προμηθέα τέσσερις μέρες πριν, με εξαιρετική εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και ιδανική παρουσία στην άμυνα, όταν χρειάστηκε, ειδικότερα στο φινάλε.

Το Λαύριο δεν έχει την ποιότητα του Προμηθέα, αλλά υπενθύμισε με εμφατικό τρόπο κερδίζοντας το Περιστέρι εκτός έδρας, ότι παρά το κακό ξεκίνημά του (0-3), παραμένει ομάδα που έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Η προσθήκη του Σον Έβανς σαφώς δίνει άλλη οντότητα στη ρακέτα για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, ωστόσο ο Άρης θεωρητικά είναι ομάδα με περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερο βάθος ως προς τις επιλογές των δύο προπονητών.

Ο Καμπερίδης ευελπιστεί να δει κάποια στιγμή έστω έναν από τους τρεις “βασικούς” του (Σούλερ, Τσάλμερς, Ντραγκίτσεβιτς) να αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους και φυσικά θέλει να έχουν συνέχεια στην εξαιρετική απόδοσή τους παίκτες όπως οι Ντεκόζι, Μιλόσεβιτς, Λιτλ, Φλιώνης και Κουζέλογλου.

Μια νίκη μέσα στο Λαύριο θα είναι ότι καλύτερο για τον Άρη και την προσπάθεια που ξεκινάει σήμερα με τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε δύο εβδομάδες.

To Top