Άλλος… Άρης, άξιζε την νίκη, έπεσε θύμα κλοπής: 0-0 (video)

Ψυχωμένος ο Άρης, παρουσίασε το καλό του πρόσωπο αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο και θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από το γήπεδο του Περιστερίου. Το τελικό 0-0 αδικεί τους κίτρινους, οι οποίοι ξεπέρασαν τον κακό τους εαυτό, ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα, αλλά αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας για δυο λόγους:  η τύχη τους γύρισε την πλάτη, ενώ ο διαιτητής Κουκουλάκης τους άφησε αδικαιολόγητα με δέκα παίκτες από το 78’ λόγω αποβολής του Φατί.  

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έδειξαν πολλές αρετές, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ με πρωταγωνιστή τον Ουμπίντες και σίγουρα άνοιξαν ένα… παράθυρο αισιοδοξίας στον Μανουέλ Μασάδο, κάτω από το βλέμμα του οποίου έγινε το παιχνίδι.

Ο Άρης ξεκίνησε με τον Σανκαρέ αντί του Ντίκο στην άμυνα. Νέο πρόσωπο, επίσης, στην εντεκάδα ήταν ο Κατίδης, που έπαιξε αριστερά στην επίθεση και ο Γιαννιώτας στην κορυφή. Οι κίτρινοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και πήραν τα ηνία του παιχνιδιού στα… πόδια τους με το καλημέρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την συμπλήρωση 30’ αγώνα, ο Άρης είχε ποσοστό κατοχής της μπάλας 61% (!) και 5-1 τελικές προσπάθειες, διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις με τους Ουμπίντες και Κατίδη… Στο σημείο αυτό (30’) οι κίτρινοι στάθηκαν άτυχοι, μια και ο Παπαστεριανός βγήκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και μπήκε στο παιχνίδι ο Πρίττας, ο οποίος τελικά έκανε πολύ δουλειά στο χώρο του κέντρου. Ο Άρης έχοντας κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνα, έβγαινε με αξιώσεις στην επίθεση. Κορυφαία στιγμή η μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45’ με τον Ουμπίντες!

Ο Άρης μπήκε ψυχωμένα και στο δεύτερο ημίχρονο… Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά… Όσο περνούσε η ώρα, οι κίτρινοι έδειχναν να πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα, βγήκαν μπροστά και αναζήτησαν το γκολ, με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τις δυο ευκαιρίες και πάλι του Ουμπίντες. Ο Ατρόμητος έδειξε να δυσκολεύεται για να κάμψει την αντίσταση του Άρη, ο Δώνης εξάντλησε όλα τα επιθετικά του χαρτιά, αλλά ο… Κουκουλάκης φρόντισε να… διευκολύνει τους γηπεδούχους, μια και άφησε τους κίτρινους με δέκα παίκτες, βγάζοντας κακώς (!) κόκκινη κάρτα στον Φατί. Μοιραία στα τελευταία λεπτά, ο Άρης πρόσεξε περισσότερο τα νώτα του, παίζοντας με μοναδικό προωθημένο τον Νέτο και ρίχνοντας στη μάχη τα τελευταία λεπτά τον Παπαζαχαρία. Έκλεισε τους διαδρόμους, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και εάν ο Μίσελ ήταν πιο… ομαδικός στο τέλος θα μπορούσε να είχε «χτυπήσει» και να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Άρης αδικείται από το σκορ, έδειξε ότι έχει δυνατότητες και εφόσον φτιάξει το κλίμα, με την ενσωμάτωση, μάλιστα, του Μανουέλ Μασάδο, μπορεί να προλάβει το… τρένο της διάκρισης στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Ουμπίντες, έκανε τα πάντα, θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν υστέρησε κανείς από τους κιτρινόμαυρους που είχαν μερικά διαστήματα κατά τα οποία κυριάρχησαν στο χορτάρι. Η… “υπερομάδα” του Δώνη εάν δεν είχε το σπρώξιμο του διαιτητή θα είχε απομυθοποιηθεί, απέδειξε πως βρίσκεται τόσο ψηλά με το… σπρώξιμο από τη σφυρίχτρα.

Ο Κουκουλάκης προκλητικός για μια ακόμη φορά έκανε λάθη, όλα σε βάρος του Άρη, με αποκορύφωμα την αποβολή του Φατί με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (81’ Αναστασάκος), Νάστος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Μπάλλας (64’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (46′ Δημούτσος), Τάτος, Επστάιν, Μήτρογλου.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Παπαστεριανός (31’ Πρίττας), Νέτο, Κατίδης (77’ Καπετάνος), Γιαννιώτας (86’ Παπαζαχαρίας), Ουμπίντες.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS 

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
{youtube}3p9WWecHk_Q|640|360|1{/youtube}
 

 

To Top