Άλλο ένα δυνατό φιλικό σήμερα (18.15) κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ

Με άλλο ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι ολοκληρώνεται η παρουσία του Άρη στη Γερμανία. Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν σήμερα (18.15) την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάμπεργκ, διοργανώτρια του Maxit Cup και ομάδα που ήδη βρίσκεται στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Στόχος να παρουσιάσουν μια σαφώς καλύτερη εικόνα από την χθεσινή κόντρα στην Μπάνβιτ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε κάποια πράγματα χθες με αντίπαλο την τουρκική ομάδα. Είδε τους παίκτες του να βγάζουν αυτοματισμούς και όμορφες φάσεις στην επίθεση, τους είδε να πηγαίνουν πολύ δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ, να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά όλα αυτά σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η κούραση και το βάθος πάγκου του αντιπάλου δεν άφησαν περιθώρια στον Άρη να έχει διάρκεια στην απόδοσή του. Η λογική λέει πως περίπου ίδιο παιχνίδι θα γίνει και σήμερα, όμως ο Αγγέλου θέλει να δει βελτίωση. Το σκορ δεν νοιάζει κανέναν την δεδομένη περίοδο. Άλλωστε οι ομάδες που αντιμετώπισε και θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Άρης έχουν ποιότητα που μόνο οι δύο “αιώνιοι” έχουν στην Ελλάδα και τα φιλικά αυτά έγιναν με σκοπό να μετρήσουν οι παίκτες τις δυνάμεις τους απέναντι σε πολύ πιο ποιοτικούς αντιπάλους.

 

To Top