Άλλο περίμεναν, άλλο έζησαν οι Τσέχοι στο Παλέ

Οι Τσέχοι της Νίμπουρκ ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη περιμένοντας να… ζήσουν την καυτή ατμόσφαιρα του Παλέ, όμως όπως τόνισαν και στις δηλώσεις του διαπίστωσαν πως το γήπεδο δεν γέμισε, αφού η ομάδα δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα!

Ο τσεχικός Τύπος έκανε λόγο για την “κόλαση” που δημιουργείται μέσα στο θρυλικό Αλεξάνδρειο. Ο Πετρ Μπέντα, παίκτης της Νίμπουρκ τόνισε μετά τον αγώνα πως “δεν φοβηθήκαμε. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ χαμηλά στο πρωτάθλημά τους και οι οπαδοί δεν τους υποστηρίζουν και τόσο πολύ. Ήταν ξεκάθαρο ότι το γήπεδο δεν θα ήταν γεμάτο. Ίσως σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που είναι ντέρμπι θα γεμίζει και θα είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Στο Γιούροκαπ δεν περιμέναμε να είναι γεμάτο”.

Οι Τσέχοι είδαν στο γήπεδο 2.000 κόσμο, στην πραγματικότητα ούτε χίλιοι δεν ήταν χθες στο Παλέ, αφού κόπηκαν 503 εισιτήρια! Ο Μίχαλ Κρέμεν υποστήριξε πως “πιστεύω ότι είναι τέτοια η ακουστική του γηπέδου που και 100 φιλάθλους να έχει θα ακούγονται δυνατά! Ακόμα και σήμερα ήταν απίστευτοι οι φίλαθλοι, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλο το παιχνίδι. Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα παίζεις καλά…”.

Ένα πρόβλημα που διαπίστωσαν οι Τσέχοι ήταν το… κάπνισμα! “Στη προθέρμανση ένιωσα τη μυρωδιά τσιγάρου, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι το ξεπέρασα”, είπε ο Κρέμεν.

To Top