«Μετακόμιση» στη Νεάπολη για το πόλο

Μπορεί η έναρξη του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής να αργεί ακόμα, ωστόσο η ομάδα του Άρη συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, με επίκεντρο πλέον το Δημοτικό κολυμβητήριο της Νεάπολης, όπως επισήμανε στο PRESSARIS ο έφορος των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Τάσος Οικονόμου.

«Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος δεν έχει οριστεί ακόμα. Έτσι κι αλλιώς, όμως, δεν επρόκειτο να ξεκινήσει πριν από την αλλαγή του έτους. Έχουμε λοιπόν αρκετό διάστημα μπροστά μας, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τη νέα χρονιά», είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Κατόπιν, εξήγησε τους οικονομικούς λόγους, για τους οποίους ο σύλλογος αποφάσισε να μετακινηθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νεάπολης:

«Τα κολυμβητήρια του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου έχουν ξαναρχίσει να λειτουργούν, μετά την προσωρινή λύση που δόθηκε, αλλά πλέον υπάρχει η ανάγκη να πληρώνει κάθε παιδί μηνιαία συνδρομή 20 ευρώ, για να μπορεί να προπονείται στο Εθνικό ή το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο για τους συλλόγους και για το λόγο αυτό προτιμήσαμε την πιο οικονομική λύση της Νεάπολης. Εδώ και δύο εβδομάδες, τόσο η ανδρική ομάδα όσο και οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άρη προπονούνται εκεί».

Ο έφορος πόλο των «κίτρινων» κατέληξε εκφράζοντας την αισιοδοξία του ενόψει της νέας σεζόν: «Μπορεί η ομάδα να μην ενισχύθηκε με μεταγραφές, αλλά διαθέτει ικανούς παίκτες. Με τη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Τέλη Κορίτσα και από το τεχνικό επιτελείο, πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια άξια εκπροσώπηση στη Β’ Εθνική».

To Top