Άμεσα στο Πρωτοδικείο για αλλαγή διοίκησης – Τι έγινε μετά το τέλος της γ.σ. (PRESSARIS-photos)

H απόφαση των μελών της γενικής συνέλευσης ήταν να “υπάρξει την Πέμπτη το πρωί νέα διοίκηση της ΠΑΕ” και αφού δόθηκε η έγκριση στον σχηματισμό διοίκησης Σκόρδα (δεν υπήρχαν άλλες προτάσεις), ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου μετά το τέλος των εργασιών.

Αρχικά προτάθηκαν από το βήμα δια στόματος Σκόρδα οι: Κώνστας, Βογιατζής, Τσιόνκης, Βασβάνης, Αριστοτελίδης και Τσομπανίδης συν ο Γιώτας ως εκπρόσωπος του ΑΣ.

Αμέσως, δόθηκε εντολή στον νομικό Κώστα Παπαδόπουλο σε συνεργασία με τον ΑΣ και την ΚΜΑ να δρομολογηθούν από την Πέμπτη όλες οι διαδικασίες αίτησης για τον ορισμό νέας διοίκησης, στην οποία θα είναι τα ονόματα των έξι (Σκόρδας, Κώνστας, Βογιατζής, Τσιόνκης, Βασβάνης, Αριστοτελίδης) συν του Θωμά Γιώτα, προέδρου του Ερασιτέχνη, μια και το συμβούλιο θα είναι 7μελες.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ σημειώθηκαν τα ονόματα των επτά μελών, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του PRESSARIS, προκειμένου αύριο να γίνουν τα επίσημα έγγραφα για την αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ, ενόψει του Γολγοθά που περιμένει σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

To Top