Οκτώ μήνες είναι πολλοί! Ώρα νίκης στο “σπίτι” του κόντρα στον Αστέρα…

Με στόχο να γευτεί την χαρά της νίκης μετά από οκτώ μήνες και πέντε μέρες μέσα στο σπίτι του ο Άρης υποδέχεται σήμερα (19:30-PRESSARIS LIVE) τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Κατά μια μοναδική σύμπτωση ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά την ομάδα της Τρίπολης στις 14 Απριλίου με το εκκωφαντικό 5-1! Αυτό θέλει να επαναλάβει και σήμερα, πανηγυρίζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο παιχνίδι μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης στο 2013.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αφού προσπάθησε να κρατήσει το τελευταίο 48ωρο τους ποδοσφαιριστές του μακριά από τα διοικητικά προβλήματα, έστειλε το μήνυμα με τις δηλώσεις του πριν από τη σέντρα του σημερινού αγώνα: «Είμαι εδώ, αντέχω! Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα βγει απ’ αυτή την κατάσταση και θα έχει μέλλον. Γιορτάζει τα 100 χρόνια και θα έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν».

Μετρημένες οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα μέσα στο 2013. Ο λόγος είναι οι πολλές απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Αγγελούδης, Ρούμπεν Πουλίδο, Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο ανέτοιμος Γιάννης Παπαδόπουλος (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ανδρέας Ηρακλής και Νίκος Τσουμάνης, που εξέτισαν την ποινή τους.

Με δεδομένη την απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ουντότζι, η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Μανιά, Σταυρόπουλο και Αγκάνθο. Στο χώρο του κέντρου Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς  και κάτω από προϋποθέσεις ο Ηρακλής  διεκδικούν δυο θέσεις, μια και ο Τάτος θεωρείται σίγουρος για το βασικό σχήμα.

Στα μετόπισθεν ο Τσουμάνης θα πάρει τη θέση του Μαργαρίτη, ο Καραγκούνης θα καλύψει δεξιά με τους Έλσνερ, Κύργια κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης.

 

To Top