Να λάμψει η αλήθεια! Μέχρι την Παρασκευή το πόρισμα στα “χέρια” των Αρειανών

Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης σε ότι αφορά το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που έκανε η εταιρία ΝΕΧΙΑ για την οκταετία 2004-2012.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Βελλίδειο, αφουγκράστηκε την γενική λαϊκή επιθυμία, όπως εκφράστηκε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο για να καταγραφούν τα οικονομικά “εγκλήματα” που έγινε τα τελευταία χρόνια και έφεραν τον Άρη στο χείλος του γκρεμού, με τεράστια χρέη. Αποτέλεσμα να αποφασίσει το σώμα να παραληφθεί το πόρισμα και κυρίως να δημοσιοποιηθεί ΑΜΕΣΑ και εφόσον υπάρχουν ένοχοι να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην τοποθέτησή του ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος στην επίμαχη οκταετία τόνισε: “πρέπει να τελειώσει η ομηρία παραγόντων του Άρη. Η πρότασή μου είναι να δημοσιοποιηθεί σε όλους του πόρισμα. Δεν έχω σε κανέναν ειδικό εμπιστοσύνη. Το τι γράφει το πόρισμα θα πρέπει να το ξέρουν όλα τα μέλη του. Το πόρισμα πρέπει να δημοσιοποιηθεί και να μην υπάρχει σπέκουλα και λάσπη”.

Οι εξελίξεις τρέχουν ήδη από χθες.Σήμερα θα υπάρξει επαφή του Πάνου Στεφανίδη εκ μέρους της ΚΜΑ με τον εκπρόσωπο της ΝΕΧΙΑ (Δελημάνη) και μέχρι την Παρασκευή το πόρισμα αναμένεται να βρίσκεται στα “χέρια” των Αρειανών.

Τέσσερις λέξεις άλλωστε ακούγονταν από τα στόματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του σώματος της γενικής συνέλευσης για το θέμα του πορίσματος. “Η αλήθεια στον λαό”. Αυτό και αποφασίστηκε.

To Top