ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεσα συναντήσεις με Γκάμα-Ματίγια-Κουέστα, ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους οι παίκτες

Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το μέλλον τριών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Άρη, καθώς το αργότερο μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά πλέον, αν θα παραμείνουν Γκάμα, Ματίγια και Κουέστα.

Ο Αρης είχε συμφωνήσει προφορικά τις προηγούμενες μέρες με τους δύο πρώτους, όμως στην πορεία αρκετά άλλαξαν.

Οι δυο Ισπανοί και ο Πορτογάλος, δείχνουν να ανεβάζουν τα “θέλω” τους στον οικονομικό τομέα και όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός του επόμενου 48ώρου καθώς τα συμβόλαια και των τριών παικτών λήγουν στις 30/6.

Για την ακρίβεια, αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις, δίχως αυτό να σημαίνει όμως ότι οι κιτρινόμαυροι θα διαφοροποιήσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό τους ανεβάζοντας τις προσφορές που έχουν καταθέσει.

Εκτιμούν εξάλλου ότι οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι είναι αντιπροσωπευτικές της αξίας των παικτών και παράλληλα υποδηλώνουν τον σεβασμό της ομάδας στη προσφορά και των τριών.

Είναι ενδεικτικό πως ο Χουλιάν Κουέστα, στις χθεσινές του δηλώσεις, στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτό, λέγοντας πως… “περιμένω την ομάδα να μου κάνει πρόταση. Είχα μια πρόταση νωρίτερα η οποία τώρα δεν ισχύει οπότε το συμβόλαιο λήγει την Τετάρτη και περιμένω την ομάδα να με προσεγγίσει για να δούμε αυτό το θέμα”.

 

To Top