ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις και για… προσωρινές παραμονές, μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ

Στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα εμφανές και ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την απόφαση του Μίχαελ Ένινγκ να μην κάνει καμία αλλαγή στο ματς.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν που δεν είχαν πολλές λύσεις στον πάγκο, με τους τραυματισμούς και τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτών, δυσκολεύονται σημαντικά ακόμα και στον καταρτισμό αρχικής ενδεκάδας. Και απομένουν έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση των πλέι οφ…

Οι περισσότεροι από αυτούς που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους στις 30 του μήνα θα αποχωρήσουν από την ομάδα και υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρχουν επιλογές για τον Ένινγκ, ούτε καν για την 11άδα στο ματς της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη.

Για παράδειγμα, ο Άρης έχει κάνει μία πρώτη κουβέντα με τους Μάρτιν Τόνσο και Αμπού Μπα. Ο Αργεντινός συμφώνησε στο να παραμείνει, ενώ για τον νεαρό Γάλλο την απόφαση θα πρέπει να πάρει η Ναντ. Ο γαλλικός σύλλογος δεν “καίγεται” να τον πάρει πίσω, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενώ σκέφτεται πως θα είναι καλό για τον παίκτη να πάρει λίγα ακόμα παιχνίδια στα πόδια του. To ίδιο ισχύει και για τον Κόρχουτ, με τον οποίο θα γίνει όμως και κουβέντα ανανέωσης συμβολαίου. Ο Σόουζα από την πλευρά του δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν, αλλά για τα πλέι οφ είναι θετικός.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει και με άλλους ανάλογη κουβέντα, όμως είναι δύσκολο κάποιος να συμφωνήσει για προσωρινή παραμονή, εφόσον έχει παρθεί η απόφαση από την ομάδα να μην μείνει και τη νέα σεζόν.

To Top