ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άμεσα το… αντίδοτο για την επίθεση, τα γκολ δίνουν τις νίκες

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη σημερινή προπόνηση ο Άλαν Πάρντιου καλείται να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στην αναζήτηση να ξαναβρεί η κιτρινόμαυρη επίθεση την… σπίθα της, ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Όπως έχει καταγραφεί μετά τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Πειραιά, οι κιτρινόμαυροι στα έξι ντέρμπι που έχουν δώσει μέχρι τώρα, έχουν μείνει άσφαιροι στα πέντε, ενώ πέτυχαν δυο γκολ, στην ανατροπή της πρεμιέρας του Άλαν Πάρντιου με τον Ολυμπιακό, ακριβώς ένα γύρο πριν! Έκτοτε ουδέν…

Ο Άγγλος τεχνικός καλείται να βρει άμεσα το… αντίδοτο για να έρθουν τα γκολ, τα οποία άλλωστε δίνουν τις νίκες. Αυτό που θα ζητήσει είναι περισσότερη τόλμη και δημιουργία μεσοεπιθετικά, ενώ περιμένει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους Λουίς Πάλμα και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι του κυπέλλου αναμένεται να διαφέρει από αυτό του πρωταθλήματος, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Στην πράξη, ο Άρης θα χρειαστεί να βγάλει αντίδραση και να βρει τις λύσεις για το πρώτο βήμα της πρόκρισης.

To Top