ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτικός Νέτο για Σάσα και Ροντινέι! “Ο Άρης θέλει έναν killer στην επίθεση” (audio)

Το βράδυ της Κυριακής ο Ντάρσι Νέτο βρέθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και παρακολούθησε τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων μίλησε στον Flash Radio 99.4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express” για το ματς πρωταθλήματος, το επερχόμενο του Κυπέλλου, αποκάλυψε συζητήσεις που είχε με τον Σάσα αλλά και με τον Καρυπίδη για να φέρει τον Ροντινέι στον Άρη, ενώ έβγαλε το… καπέλο στον Λουίς Πάλμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Ολυμπιακός – Άρης: “Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Άρης έκαναν πολλές φάσεις. Ο Άρης χρειάζεται έναν killer στην επίθεση. Όχι να είναι μόνο μέσα στην περιοχή, αλλά να ξέρει μπάλα, να βάζει γκολ. Να… μυρίζει το γκολ. Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη. Πρέπει να δούμε πως θα πάει και ο Καμαρά. Με τον Ολυμπιακό δεν έπαιζε. Μόνο προπονήσεις έκανε. Πρέπει να δούμε αν είναι σε φόρμα. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή”.

Για τον Γκρέι και τα 11 γκολ που έχει βάλει: “Ο Γκρέι είναι παίκτης περιοχής αλλά οι πλάγιοι πρέπει να τον εκμεταλλευτούν. Δεν το έχουν κάνει”.

Για το ματς του Κυπέλλου, της Τετάρτης μεταξύ Ολυμπιακού – Άρη: “Για τον Άρη είναι θετικό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στο “Γ. Καραϊσκάκης” και μακάρι να βγει 0-0. Θα γεμίσει στη ρεβάνς το Χαριλάου. Θα είναι ένα ματς-φωτιά. Το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό της Τετάρτης. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχτεί γκολ ο Άρης. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει παίκτες και προπονητή. Για εμένα μου αρέσει φέτος πιο πολύ η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι ο Ολυμπιακός των προηγούμενων χρόνων. Ο Άρης δεν πρέπει να φοβάται. Πρέπει να παίξει περισσότερο επίθεση. Πρέπει να κάνουμε φάσεις. Να έχουμε περισσότερη τόλμη”.

Για τον Πάλμα: “Μου αρέσει. Έχει καλά στημένα φάουλ”.

Για τον Φαμπιάνο: “Έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Τα πάει καλά”.

Για τον Ροντινέι του Ολυμπιακού: “Είχα προτείνει τον Ροντινέι στον Άρη πριν από ένα χρόνο. Το είχα πει στον Καρυπίδη αλλά δεν με άκουσε. Αλλά ο πρόεδρος δεν ακούει μόνο εμένα. Έχει άλλους δέκα ανθρώπους γύρω του”.

Για τον Σάσα: “Θέλει να γυρίσει ο Σάσα στον Άρη. Του είπα πολλές φορές να γυρίσει. Όπως και το αν ήμουν εγώ πρόεδρος δεν θα τον άφηνα να φύγει”.

To Top