ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άμυνα που “στραγγάλισε” τον αντίπαλο: οι 60 πόντοι οι λιγότεροι που δέχθηκε φέτος!

Ο Άρης “στραγγάλισε” με την άμυνά του την Λιετκαμπέλις και οι 60 πόντοι των Λιθουανών, είναι οι λιγότεροι που έχει δεχθεί φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη! Είναι χαρακτηριστικό ότι οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε 23 λάθη, τα 14 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας 10 κλεψίματα.

Οι κιτρινόμαυροι σε πολλές περιπτώσεις… μίκρυναν το γήπεδο για τους παίκτες της λιθουανικής ομάδας, που στο δεύτερο δεκάλεπτο σημείωσαν μόλις οκτώ πόντους και συνολικά 24 στο πρώτο μέρος.

Η τρίτη περίοδος ήταν η μόνη, που οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να αισθανθούν κάπως πιο άνετα, σκοράροντας 20 πόντους, τους περισσότερους από κάθε άλλη, με αποτέλεσμα να μειώσουν στους τρεις πόντους (47-44) από τους 11 (35-24), που έγραψε ο ηλεκτρονικός πίνακας, με τη λήξη του πρώτου εικοσαλέπτου.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο έκλεισαν και πάλι τους διαδρόμους προς το καλάθι τους, δείχνοντας ότι είχαν αποθέματα ενέργειας, παρότι πριν από 48 ώρες έδωσαν ένα εξίσου απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι.

To Top