ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πρόκριση περνάει από τα… χέρια του Άρη και από το Παλέ!

Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε χθες με αντίπαλο την Λιετκαμπέλις, επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών στο EuroCup, έπειτα από 34 μέρες και την εκτός έδρας νίκη επί της Μπουντούτσνοστ, στην Ποντγκόριτσα (στις 8 Νοεμβρίου).

Μπορεί να μην κάλυψε τη διαφορά των 10 πόντων (84-74), με την οποία έχασε στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Πανεβέζις, αλλά παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα πάντα εξαρτώνται απ’ αυτόν και είναι στο χέρι του, εκμεταλλευόμενος την έδρα του, όπου θα δώσει τα τέσσερα (με Σλασκ, Μπουντούτσνοστ, Μπουργκ και Τρέντο) από τα επτά παιχνίδια, που απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης αυτής, να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια του δεύτερου τη τάξει θεσμού της Ευρωλίγκας, γεγονός που θα συνιστά επιτυχία.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν και τρεις αγώνες μακριά από το “Nick Galis Hall”, με πιο βατό εξ αυτών αυτό της επόμενης βδομάδας κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, καθώς τόσο η Μπουρζ όσο και η Ουλμ είναι ιδιαίτερα δυνατές (αμφότερες έχουν ρεκόρ 5-1), στην έδρα τους.

To Top