Άναυδος ο Παπαϊωάννου από την ανταπόκριση στο Aris Golden Club! (video)

Άναυδος δήλωσε ο Ντίμης Παπαϊωάννου με την ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα της ΚΑΕ για το Aris Golden Club και τόνισε πως είναι αυτονόητη η δική του βοήθεια στο νέο αυτό εγχείρημα, το οποίο άλλωστε αποτελεί δική του ιδέα για να μπορέσει να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ο κ. Παπαϊωάννου στις δηλώσεις που έκανε επεσήμανε πως “δεν περίμενα με το πρώτο κάλεσμα να έχουμε τέτοια ανταπόκριση. Θέλουμε να κάνουμε ένα κλαμπ πίσω από τη διοίκηση με Αρειανούς που να μπορούν να βοηθήσουν να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια. Είμαστε κοντά το σχέδιο που έχουμε συζητήσει. Σημασία έχει να υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να βοηθήσουν. Πιστεύω με την αλλαγή της διοίκησης θα έρθουν κοντά μας Αρειανοί που έχουν απομακρυνθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλο τον κόσμο του Άρη ότι είμαστε συσπειρωμένοι, πως αγαπάμε την ομάδα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν”.

Για την αλλαγή στη διοίκηση και την παρουσία των μελών υπογράμμισε πως “αυτά τα παιδιά τα ξέρουμε όλοι ότι είναι γνωστοί Αρειανοί και μπήκαν μπροστά με ένα κάρο προβλήματα. Μόνοι τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν αλλά είναι τόσο Αρειανοί που όλοι πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη”.

Ρωτήθηκε για την δική του παρουσία και απάντησε πως “είναι αυτονόητο ότι θα βοηθήσω. Θα βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας, οι καιροί δύσκολοι. Όχι μόνο θα βοηθήσουμε αλλά πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να φέρουμε κι άλλους στην προσπάθεια. Με λίγους δε γίνεται αυτή η προσπάθεια. Θα έρθουν άνθρωποι που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε. Ήδη κάνουμε επαφές. Δε θα ξανασχοληθώ σαν παράγοντας ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ, αλλά είμαι κοντά κι αυτό έχει σημασία. Θα προτιμούσα να μην ήξερε κανένας το τηλέφωνό μου, όμως δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα στον Άρη. Έχουμε αυτήν την τρέλα, γεννηθήκαμε στο Χαριλάου και την πληρώνουμε με ώρες ενασχόλησης και πολλά ακόμα”.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντίμη Παπαϊωάννου:

To Top