Η πρώτη εικόνα του Aris Golden Club δείχνει ότι… υπάρχει ζωή στον Άρη! (photostory)

Αν κρίνει κανείς από την πρώτη εικόνα, ο μπασκετικός Άρης μπορεί να έχει μέλλον και να επανέλθει εκεί που του αρμόζει. Η πρόσκληση για την δημιουργία του Aris Golden Club είχε κάτι παραπάνω από θετική ανταπόκριση, η αίθουσα VIP γέμισε με ανθρώπους του Άρη που είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν οικονομικά και όχι μόνο και πλέον απομένει όλο το εγχείρημα να αποκτήσει οντότητα και να αρχίσει να λειτουργεί.

Πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα VIP των γραφείων της ΚΑΕ Άρης ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του στο νέο διοικητικό συμβούλιο του τμήματος μπάσκετ υποδέχτηκαν όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, πολλά μέλη από την ΣΑΡΙΣΑ, αλλά και άλλους επιχειρηματίες με έναν κοινό σκοπό. Να δοθεί οντότητα και σκοπός ύπαρξης στο Aris Golden Club, το οποίο θα αποτελέσει βασικό πυλώνα χρηματοδότησης της ΚΑΕ.

Αυτή την ώρα ο κ. Αρβανίτης αναλύει στους παρευρισκομένους του πλάνο του για το νέο αυτό εγχείρημα, που αποτελεί ιδέα του Ντίμη Παπαϊωάννου.

Στόχος είναι η άμεση εύρεση ρευστού, για να ξεκινήσει να λειτουργεί η ΚΑΕ. Η πρώτη εικόνα φαίνεται να δικαιώνει τον πρόεδρο της ΚΑΕ που είχε πει στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ τη Δευτέρα ότι τα πρώτα 200.000 ευρώ που απαιτούνται δεν είναι τρομακτικό ποσό και θα βρεθούν.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες του νέου εγχειρήματος.

Παρόντες στην αίθουσα VIP είναι οι κ.κ. Δαρόγλου, Κωνσταντινίδης, Καμπανίδης, Χασόπουλος, Χαριτωνίδης, Γούσιος, Ράσογλου, Παραμανίδης, Παουλεάνου, Τουρσουτζιάν, Καραπαναγιώτης, Πόππης, Στίγκας, Γεωργούλης, Κόλλιας, Ευθυμιάδης, Οικονόμου, Σημαδόπουλος, Κριεζής, Παπαδόπουλος, Γρόλλιος, Παπαϊωάννου, Κυριαφύλλης, Σαμολαδάς, Νικολός, Αντωνιάδης, Πουλιτζίδης, Γκιουζέλης, Πριμούδης, Πάλλας, Στρόικος. Παρών είναι και ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης.

 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Aris Golden Club μέσα από τον φακό του PRESSARIS:

To Top