Άνετη νίκη του Αστέρα στο τελευταίο του φιλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε με τεσσάρα (4-0) τα φιλικά του στη Γερμανία, κόντρα στην Σίγκμπεργκερ, σε ένα ματς που ο Αλί Μπαμπά έλαμψε με γκολ και δυο ασίστ.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έκανε το 3/3 στα φιλικά της παιχνίδια επί γερμανικού εδάφους, επικρατώντας αυτή τη φορά με 4-0 της Σίγκμπεργκερ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και σε αυτό το φιλικό ο Αλί Μπαμπά, ο οποίος είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, όντας εκ των διακριθέντων στην προετοιμασία.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τα πρώτα λεπτά πίεζαν και απειλούσαν την εστία της Σίγκμπεργκερ. Στο 13ο λεπτό ο Μπενίτο σκόραρε από κοντά, αλλά ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε το γκολ.
Τελικά ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Αλί Μπαμπά μοίρασε στον Ριέρα και εκείνος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Οι Αρκάδες είχαν πάρει φόρα και πέντε λεπτά αργότερα ο Σίτο έγραψε το 2-0 μετά από ασίστ ξανά του Αλί Μπαμπά.
Οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν ιδιαίτερα και δεν είχαν φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο 37’ ο Σουνταϊς Αλί Μπαμπά έκανε το 3-0, μετά από ωραία συνεργασία του Μουνάφο και του Ριέρα.
Ο Αστέρας στο 53’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το 4-0, όταν κέρδισε πέναλτι, με τον Μπενίτο να εκτελεί και τον Γερμανό τερματοφύλακα να αποκρούει.
Στο 65’ ο Καπίγια έκανε το 4-0 αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπενίτο τελικά σκόραρε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με σκορ 4-0 κόντρα στην Σίγκμπεργκερ στο τελευταίο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους,

To Top