Μανέ: «Είχα αποφασίσει από πέρσι να φύγω από τη Λίβερπουλ»

Για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ και την απόφασή του να ενταχθεί στη Μπάγερν Μονάχου, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σαντιό Μανέ.

Με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (21/7) αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς!
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός μίλησε στην αγγλική «Liverpool Echo» για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως είχε πάρει την απόφαση να «γυρίσει σελίδα» στην καριέρα εδώ και αρκετό καιρό.

«Είχα αποφασίσει από πέρσι να φύγω από τη Λίβερπουλ. Ήθελα μια νέα πρόκληση στη ζωή μου. Για μένα, ήταν η πιο σωστή στιγμή. Μίλησα με τον Κλοπ πέρσι και του εξέφρασα την επιθυμία μου να αποχωρίσω. Αν δείτε την ιστορία μου, ήρθα από μια πολύ μικρή πόλη και η ζωή μου ήταν πάντα μια μεγάλη πρόκληση. Οπότε, θέλω να δοκιμάζω τον εαυτό μου συνεχώς», τόνισε αρχικά ο Μανέ και συνέχισε χαρακτηρίζοντας την απόφασή του να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου, ως την καλύτερη απόφαση της καριέρας του.
«Πέρασα 8 χρόνια στην Premier League και φυσικά πέρασα 6 υπέροχα χρόνια στη Λίβερπουλ. Μαζί της κατέκτησα σχεδόν όλα όσα μπορούσα να κατακτήσω. Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου να φύγω, αλλά νομίζω πως ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει σε ολόκληρη την έως τώρα καριέρα μου. Πλέον, βρίσκομαι σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν».

To Top