Άνθρωπος της Πατσούκα στην Ουρουγουάη για τον Καστίγιο!

Ο Νέρι Καστίγιο είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν τηρήσει στάση αναμονής, δεν προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής και περιμένει τις εξελίξεις χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε μέσω της δικαστικής οδού. Είναι, όμως, παίκτης που θέλουν αρκετές ομάδες και μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Πατσούκα ταξίδεψε στην Ουρουγουάη για να τον συναντήσει!

Η Πατσούκα βρίσκεται σε αναζήτηση μεταγραφικών στόχων. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντρές Φάσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της “hidalgosport.com” επισκέφτηκε την Κολομβία για να συζητήσει με τον μέσο της Μπαρανκουίγια, Βλάντιμιρ Ερνάντεθ. Αμέσως μετά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ταξίδεψε στην Ουρουγουάη, όπου και βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο, για να έχει μια πρώτη επαφή μαζί του, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μεξικανού στην Πατσούκα!

Ο Καστίγιο έγινε στόχος της Πατσούκα αμέσως μόλις ο Ούγκο Σάντσεζ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, γιατί ήταν ο ίδιος που τον επέλεξε στην Εθνική Μεξικού πέντε χρόνια πριν. Το ρεπορτάζ της μεξικανικής εφημερίδας αναφέρει πως δεν έχουν γνωστοποιηθεί οικονομικοί όροι στις επαφές των δύο πλευρών, αλλά ο παίκτης είναι κοντά στο να δεχτεί την πρόταση!

To Top