Κίνηση πρώτη: Ραντεβού με τους παίκτες του φετινού ρόστερ

Επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών της φετινής χρονιάς ξεκινούν από αύριο το πρωί οι διοικούντες. Ο Λευτέρης Αρβανίτης ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη νέα διοίκηση της ΚΑΕ θα έχει σήμερα συνεχόμενα ραντεβού, για να μπορέσει να βάλει σε μια τάξη τις οφειλές και να διαπραγματευτεί για τους διακανονισμούς.

Αυτό θα είναι το πρώτο χρονικό ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθεί η νέα διοίκηση. Όχι το μόνο, γιατί παράλληλα “τρέχουν” πολλά άλλα θέματα, όπως ο διακανονισμός για τις οφειλές που υπάρχουν από μισθωτήρια σπιτιών (ενοίκια) των περασμένων ετών, θέμα το οποίο θα αναλάβει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θόδωρος Κουρόγλου.

Βασικό μέλημα της διοίκησης πρωτοδικείου – και με “εντολή” του δικαστή πρωτοδίκη σήμερα το πρωί – είναι να τηρηθούν όλες οι συμφωνίες που υπάρχουν για τις οφειλές προς το δημόσιο. Στις 30 Μαϊου η νέα διοίκηση θα πρέπει να δώσει 36.000 ευρώ και από τον επόμενο μήνα οι δόσεις θα αυξηθούν σε 48, οπότε το ποσό αυτό θα μειωθεί μηνιαίως στα 27.000 ευρώ. Υπάρχει και μια ρύθμιση για οφειλές στο ΙΚΑ, ύψους 4.000 ευρώ, αλλά εκεί θα γίνει προσπάθεια για μια νέα ρύθμιση.

Είναι δεδομένο ότι εντός της βδομάδας θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ Λευτέρη Αρβανίτη και Βαγγέλη Αλεξανδρή για να ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή, αφού θα πρέπει να ξεκινήσει κάποια στιγμή και ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

 

To Top