Άνοιξαν λογαριασμό και τα αφιέρωσαν… εξαιρετικά

Τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι, έμελλε να είναι και τα… τελευταία της χρονιάς για τους κίτρινους, γκολ με τα οποία έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το 2011! Ο Χαβιέρ Ουμπίντες και ο Κώστας Καπετάνος «υπέγραψαν» το 2-0 επί της Δόξας Δράμας, πήραν τη… δόξα και έδιωξαν στην αυλαία το… δράμα που κουβαλούσε σε πολλά φετινά παιχνίδια η ομάδα.

Και οι δυο αφιέρωσαν εξαιρετικά τα πρώτα τους γκολ που πέτυχαν.

Ο Ουμπίντες φρόντισε να αφιερώσει το γκολ του στην αγαπημένη κόρη του. «Της το αφιερώνω, μια και σε λίγες μέρες έχει γενέθλια, κλείνει τα επτά της χρόνια» είπε χαρακτηριστικά, λάμποντας από χαρά.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη σήμερα και πέρα από το όμορφο γκολ που πέτυχε, «πάτησε» σε όλο το γήπεδο,  δημιούργησε και «σέρβιρε» φάσεις στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν και είχε το τιμόνι στα… πόδια του.

Για πρώτη φορά δεν έβγαλε το 90λεπτο (είχε αποβληθεί βέβαια στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ) αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του στο 83’ και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καπετάνος δεν έκρυβε κι αυτός την ικανοποίησή του για το πρώτο του επίσημο γκολ με τους κίτρινους, το οποίο ήρθε σε μια περίοδο, κατά την οποία πέρασε κι ο ίδιος δύσκολες καταστάσεις. Πριν από το γκολ μάλιστα είχε κάνει ένα-δυο λάθη σε προσπάθειες του, γεγονός που ανάγκασε τον Πρόμπιερζ να του κάνει παρατηρήσεις, αλλά τελικά ευστόχησε στο 79’ και πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο. Και η καρδιά όλων πήγε στη θέση της…

«Το γκολ αυτό το αφιερώνω στα ανίψια μου, τα οποία ήρθαν εδώ μετά από έξι μήνες και τα είδα από κοντά… Θα ήθελα να χαρούν μαζί μου για το γκολ αυτό που πέτυχα» είπε χαρακτηριστικά ο Καπετάνος, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή (αντί του Κατίδη) στο 46ο λεπτό της συνάντησης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top